learning to BecaMe more perfective

By: rezwan ihsan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Mar-2009 02:44 Email | Share | | Bookmark
Syukur atas rezeki Allah ...Tiap minggu full job

Bulan 2 aku ingatkan tak ada job ....rupanya tuhan tuhan banyak membuka pintu rezeki ...aku selalu mendapat job terkejut...atau bahasa lain emergency job pun bole kot..heheheeh... alhamdulillah pasni rezeki utk bulan 3 lak akan berjelma...have to kl this jumaat ..wedding shoot kt Petaling Jaya,,,,sesapa nak tag boleh jer....juz email kt rezzstudiophotography@gmail.com .... daaaaaaaaaaa



Friday, 13-Feb-2009 10:37 Email | Share | | Bookmark
wedding pekyol pada sesi outdoor....

amirul atau pekyol adalah kawan sekolah aku dulus..then dia gajikan aku utk shoot wedding dia..kahwin dah ko ...bagus bagus...so aku upload gmbr yang aku shoot masa sesi outdoor









enjoy


Wednesday, 26-Nov-2008 16:14 Email | Share | | Bookmark
majlis perkahwinan kawan ku yang di shoot di masjid tanah











hajar sahari dan yahya adalah kawan aku..so jadi lah op pada harituh ...thank you for everything k...kalau ada salah ..minta maaf yea


Friday, 7-Nov-2008 23:37 Email | Share | | Bookmark
oh studio baru ku .... and also got contoh custom album






















alhamdulillah studio aku dah siap n now ngah tunggu kelulusan dari majlis perbandaran..... alhamdulillah ... n also aku ada upload sket gambar custom album n mockup album .....custom di print oleh helomaker ( khalid ) nice custom album from u n with reasonable price n also mockup from gagah photo... kini aku nak berusaha utk meraih kejayaan ....insyaAllah...utk depan aku belum cukup lagi design..ada idea tak ek ..bagila pendapat jika ada


Monday, 20-Oct-2008 22:58 Email | Share | | Bookmark
outdoor shoot de pengkalan balak ...PUAS











shhot gambar nier di padang kamunting , masjid tanah , melaka ...pergh penat gila...... so harap dapatla comment dgn gayanya....hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net